Sorry, er werden geen resultaten gevonden. Zoek op een andere term.

Projecten

Over ons

Plano Architecten werd in 1987 opgericht door Hilde Hermans en haar echtgenoot Pieter De Kimpe. Door de jaren heen bouwden zij, samen met anderen, aan een inmiddels gevestigd architectuurbureau in Gent. Pieter bleef in de buurt maar specialiseerde zich met zijn bureau TTAS in theatertechnieken. Hilde blijft tot op vandaag de rots in de branding van Plano Architecten. Ze vond versterking en hernieuwd enthousiasme bij de jonge krachten Ruben D’Hont, Antonin De Kimpe en Ilse De Roock.

Ons team

Hilde Hermans

Architect / Zaakvoerder

Hilde is geboren in 1959 en studeerde af als architecte in 1982. Zij richtte samen met haar echtgenoot Pieter De Kimpe Plano Architecten op. Hilde houdt van aanpakken en resultaatgericht werken. Zij streeft bewust naar een voortdurende inhoudelijke vernieuwing en voelt zich als een vis in het water tussen haar jongere medewerkers. Probleemloos kan zij hen alle taken toevertrouwen. En hoewel Hilde de oudste van de bende is, staat zij steevast voor een frisse kijk op het beroep.

Hilde Hermans

Architect / Zaakvoerder

Ruben D’Hont

Architect

Ruben, die in 2013 met verve afstudeerde aan Sint-Lucas Gent, was meteen klaar voor de praktijk. Hij vervoegde Plano Architecten dan ook meteen na zijn studies. Ruben is leergierig en wil altijd het waarom van de dingen doorgronden. Hij is zeer sociaalvoelend en het belang van de mensen voor en met wie hij werkt, staat steeds voorop. Op de werf weet Ruben elke aannemer voor zich te winnen met zijn doorwinterd Gents accent.

Ruben D’Hont

Architect

Antonin De Kimpe

Architect

Antonin kwam er in 2013 na een stage bij als volwaardig architect. Net als Ruben is hij erg begaan met het sociaal aspect van zijn beroep. Hij houdt ervan om de verlangens van opdrachtgevers nauwgezet in architectuur om te zetten. Onder stress blijft hij steeds de rust zelve. Als je Antonin niet achter zijn scherm vindt, probeert hij zijn fotografische technieken te verbeteren.

Antonin De Kimpe

Architect

Ilse De Roock

Architect stagiair

Ilse De Roock

Architect stagiair

Emma De Kimpe

Emma De Kimpe

Onze werkwijze

Plano ziet iedere opdracht als een kans om met vakkennis, ervaring en een frisse geest samen met de klant tot een resultaat te komen dat een duidelijke visie uitstraalt. Elk project is een enig antwoord op een specifieke vraag en een zoektocht naar eenvoudige, kwalitatieve en duurzame architectuur. Onderzoek, gesprek, eerlijkheid en integriteit zijn de voorwaarden van onze werkmethodiek.

Plano beschouwt het gegeven kader van een project als een potentie in plaats van een beperking. Budget, bouwvoorschriften en sociale situatie zijn voor ons een voedingsbodem van ideeën die kunnen zorgen voor een resultaat dat verrassend positief is voor alle betrokken partijen.

Plano Architecten zien zichzelf als katalysator in een proces waarbij alle competenties cruciaal zijn voor het uiteindelijk resultaat.

Ons bureau

blekerijstraat 30/001
B – 9000 gent
+32 (0)9 233 09 40